Известие

Collapse
No announcement yet.

Теч от кормилната рейка 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не не хлопа след слагането на втулката, но просто си хлопа по-същият начин както преди да я сложа. А за тоя 5 стотни стегнатост, ами тя оригиналната беше 46,75, а моята стана 46,72мм
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Имам луфт в рейката. Въпрос ми е, ако се сменят тези втулки ще спре ли да хлопа или нямат никаква роля в това?

Comment

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
        Имам луфт в рейката. Въпрос ми е, ако се сменят тези втулки ще спре ли да хлопа или нямат никаква роля в това?
        Дай я да ти я направят
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Ще спре по мое мнение. При мен така се реши проблема преди две години, благодарение на колегата от Плевен, добромирски. Още го споменавам с добро, като се сетя, пич от всякъде.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            Ще спре по мое мнение. При мен така се реши проблема преди две години, благодарение на колегата от Плевен, добромирски. Още го споменавам с добро, като се сетя, пич от всякъде.
            А от двете ли страни я смени или само от тази към шофьора. Че снощи разбрах, че били различни.. Мерси

---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
            Дай я да ти я направят
            Колко вземат имаш ли представа... за софия говоря. Там до този технически университет, където ги правят съм чувал добри отзиви

Comment

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
              Колко вземат имаш ли представа... за софия говоря. Там до този технически университет, където ги правят съм чувал добри отзиви
              При мен в Банишора има един дето ги прави - 150лв. взима и ги прави добре
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              0879369082

Comment

Колега мисля, че при мен имаше нужда от смяна само от към шофьора...по спомен.
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Благодаря, колеги.

Comment

Да питам и аз нещо за моя проблем!Значи,свалихме рейката от моята Алфа 156 1.6 заради теч от семерината,която се намита от горната част на рейката.Там,където влиза кормилния прът.Та въпроса ми е какъв е размера на семерината оригинално?Защото тая,която сложихме по размер изпуска,а ми писна да се търкалям под тая кола.Благодаря предварително!

Comment

• Сигурен ли си, че семеринга е изпуснал? Я огледай да не е на язви кормилния прът. Язвите се получават от несмяна на течността, в която се кондензира вода!
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

• Имаше уж ги чистихме ама...То отгоре всичко беше ръждясало.Зегерката излезе начасти.

Comment

• Първоначално публикувано от н.неделчев Покажи съобщение
                          Имаше уж ги чистихме ама...То отгоре всичко беше ръждясало.Зегерката излезе начасти.
                          Ами ... дай си рейката за ремонт
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

• Какво ще и ремонтират?!Тя има нужда само от точната семерина!Та въпроса ми беше за размера на семерината и от къде може да се намери,защото в наше село няма!
                            Last edited by н.неделчев; d.m.y г., 15:33.

Comment

• Първоначално публикувано от н.неделчев Покажи съобщение
                              Какво ще и ремонтират?!Тя има нужда само от точната семерина!Та въпроса ми беше за размера на семерината и от къде може да се намери,защото в наше село няма!
                              Ръждясала била ли е? Била е. От тук нататък се сещай сам за язвите как ще уплътниш
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

• Колеги,търся инфо. за стойността на въртящия момент за стягане на сферичния накрайник към рейката.
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Comment

Working...
                                X